This LIFE is semi-retired.

Hi! I'm updating this space to tell you guys that this second, seemingly, kinda, sort of unsuccessful attempt at deeply documenting my thoughts I call a blog will now be semi-retired. Facebook status updates and tweeting are a lot easier these days to blab about things like my views on life, society, and current events. Blogging, however, takes a little bit of thought. Heck, even THIS pinned post takes a while to be typed too.

The NARNIA division, however, I shall try and actively live it up; where I'll say good or crappy things about films, TV series, music, video games, events, or literature I have read... if this lazy-leech thing ever comes off of my brain, that is. 'Till then.

20110707

9Belas Zine on Twitter say WHUT?!

Ya. Korang tak salah baca. Korang tau kan pasal zine yang bebudak kelas gua berhempas pulas buat tu, kan? Kalau tak ingat, meh imbas kembali:
Hamik kau. Kenapa gua semangat tiba-tiba ni? Sabaq dulu. Gua tau dah kantoi awai-awai kat atas tu tujuan entri ni. Tapi, rileks dulu, der.

BERITA BAIK! NOKSS! #2 kini sedang dalam proses pembikinan! Jadi, sempena dengan bermulanya detik menunggu NOKSS! #2 dipasarkan, sekarang ni... (tu ha, tajuk tu) hang pe semua boleh jugak follow kami di Twitter. Update dia selalunya akan lebih kurang sama je, tapi gua rasa Twitter ni lagi tangkas daripada Facebook kadang-kadang, dan kami pun sebenarnya memang berharap sangat nak dapatkan lebih ramai pembaca untuk terus membudayakan pembacaan karya-karya kreatif penulis muda masa kini dan juga budaya membaca itu sendiri secara amnya (ececeh... :P). Anyways, ini dia Twitter kami:



Fungsi Twitter 9Belas Zine ni sebenarnya lebih kurang sama jugak macam Facebook page kami, cuma ini versi yang lebih ringkas. Kalau hang pe semua...
  • ...nak buat pesanan, boleh;
  • ...nak tau perkembangan terkini, boleh;
  • ...nak borak dengan admin, boleh;
  • ...nak mempromosikan NOKSS!, lagilah boleh... malahan, lagi kami mengalu-alukannya!
    Gua dah kata sama, kan?

    Sekian. :)

    3 comments:

    Elie Lily said...

    cepat sket zine tu dipublishkan! gua da tak sabar ni! :D

    I.A. said...

    sabaq cek... pihak editorial bahagian karya sedang sibuk menunggu karya-karya emas yang masih belum dihantar.

    manakala bahagian muka depan pulak sedang sibuk touch up cover zine ni.

    sabaq ye cek, sabaq. :D

    Aimi Amira said...

    sweet !