This LIFE is semi-retired.

Hi! I'm updating this space to tell you guys that this second, seemingly, kinda, sort of unsuccessful attempt at deeply documenting my thoughts I call a blog will now be semi-retired. Facebook status updates and tweeting are a lot easier these days to blab about things like my views on life, society, and current events. Blogging, however, takes a little bit of thought. Heck, even THIS pinned post takes a while to be typed too.

The NARNIA division, however, I shall try and actively live it up; where I'll say good or crappy things about films, TV series, music, video games, events, or literature I have read... if this lazy-leech thing ever comes off of my brain, that is. 'Till then.

20111126

Dem ah.

Idea menulis blog memang one-off ke? Sekali je tak lalu nak tulis entri yang bagus, terus tak lalu nak tulis... sampailah secara spontan dan semangatnya aku rasa nak pergi tulis entri baru. =.=""

Tidurlah dulu, otak. I can't push you, bro.

2 comments:

Aimi Rosli said...

the reason aku bagi peluang orang tanya soalan, supaya aku boleh buat blog entry based on satu-satu topik yang ditanya. bukan sebab rasa macam selebriti (:

haha, macam assignment. dapat topik baru buat.

dah iki, jangan terdampar macam snorlax lagi :p :p

The Iki.Ali said...

ooh! very nice! haha, ingatkan kau perasan kau selebriti doh. :P