This LIFE is semi-retired.

Hi! I'm updating this space to tell you guys that this second, seemingly, kinda, sort of unsuccessful attempt at deeply documenting my thoughts I call a blog will now be semi-retired. Facebook status updates and tweeting are a lot easier these days to blab about things like my views on life, society, and current events. Blogging, however, takes a little bit of thought. Heck, even THIS pinned post takes a while to be typed too.

The NARNIA division, however, I shall try and actively live it up; where I'll say good or crappy things about films, TV series, music, video games, events, or literature I have read... if this lazy-leech thing ever comes off of my brain, that is. 'Till then.

20111001

Anak 9Belas Zine yang baru: 'NOKSS #0'!

Wah. Lama gila tak usik blog weh! Nak buat macam mana; hati tak mahu ke sini semenjak dua menjak ni. Hmm... mungkin akan ada pos baru yang proper kot sat lagi atau bila-bila. Ni ada promosi terbaru nak habaq kat hang pa semua ni!

9Belas Zine; penerbit indie terulung (dan dan terulung :P) ada produk sampingan baru yang fungsinya menemani zine NOKSS kami yang fizikal tu. Sekarang, say hi to NOKSS#0; spin-off kepada NOKSS!


Blog NOKSS#0 sebenarnya hampir sama macam NOKSS fizikal tu, tapi NOKSS fizikal tu mana boleh tiba-tiba update, kan? Pasal tulah wujudnya NOKSS#0 ni; kot-kot penulis-penulis ni taknak idea tak gempak depe masuk NOKSS isu 3 yang masih dalam perancangan (ececeh... sempat lagi tu!), depe leh campak dalam ni. Blog ni jugak terbina untuk jenis pembaca/peminat yang tak boleh sabar (kehkeh :P). Hmm... aku rasa buat apa nak terangkan panjang-panjang. Senang cerita, korang pergi tekan link gabak ni...


...lepas tu tekan tab 'About' untuk tau lebih lanjut pasal apa kejadahnya 'NOKSS#0' ni.

Sekian sahaja laporan dari aku pasal NOKSS punya latest update. Eh, jangan lupa untuk terus ikuti perkembangan terkini kami kat Facebook dan Twitter, ye? Selamat menjenguk! :)

P/S: Setakat entri ni ditulis, 5 karya dah pun dinukilkan! Oh yeah!

4 comments:

Aimi Rosli said...

nice.


weh, aku tak tahu nak tulis kat mana tapi aku rasa sukalah tengok yang kat part NOKSS Writer yang sebelah2 nama tu ada logo2 to every link kecil-kecil. comel.

The Iki.Ali said...

kau nak contribute ke? aku confuse dengan komen kau ni. haha.

Aimi Rosli said...

tak lah.

aku cuma nak cakap aku suka logo kecil yang kau letak. tapi tak tahu nak luahkan kat mana.

The Iki.Ali said...

oh, ok. dah faham. :D