This LIFE is semi-retired.

Hi! I'm updating this space to tell you guys that this second, seemingly, kinda, sort of unsuccessful attempt at deeply documenting my thoughts I call a blog will now be semi-retired. Facebook status updates and tweeting are a lot easier these days to blab about things like my views on life, society, and current events. Blogging, however, takes a little bit of thought. Heck, even THIS pinned post takes a while to be typed too.

The NARNIA division, however, I shall try and actively live it up; where I'll say good or crappy things about films, TV series, music, video games, events, or literature I have read... if this lazy-leech thing ever comes off of my brain, that is. 'Till then.

20110222

Taknak rasa kosong.

Aku suka buat entri bertubi-tubi.
Tengoklah, blog ni baru setahun lebih dah dua ratus lebih entri aku tulis.

Kenapa?
Aku taknak rasa kosong.
Aku tau aku ni kosong.
Tapi, aku cuba taknak rasa kosong.
Aku perlukan isi.

Aku perlukan sesiapa je di sisi.
Sebab tu aku bagi tau korang apa yang aku fikir, apa yang aku rasa, apa yang aku buat hampir setiap hari, setiap masa.

4 comments:

Amanda said...

Cari awek lah!

*eh, tapi jgn tensen2 sgt. aku tak bermaksud apa2.

I.A. said...

kalau ada awek pun, tak mampu jaga, macam mana? diri sendiri pun tak terurus!

besides, fuck ah nak awek2 skarang ni. diri sendiri pun tak reti nak sayang, nak bagi kasih sayang kat orang lain.

thanks, Amanda.
aku CUBA untuk kurang kelam; CUBA.

Aimi Amira said...

kau macam tak pernah mental block

I.A. said...

Aimi: maksud kau?